SOMERNIEMEN KOIRAHOITOLA

SOMERNIEMEN KOIRAHOITOLA K-9 PALVELUT

 

HOITOLA

boxKoirahoitolamme on vielä keskeneräinen eikä koko hoitolan kapasiteetti ole vielä käytössä. Voimme kuitenkin jo nyt ottaa hoitoon koiria, mutta toistaiseksi toimintamme on vielä pienimuotoista.
Tavoitteenamme on saada tilat kokonaisuudessaan käyttöön ja lopullisesti tarkastatettu kevään 2016 aikana.
Hoitolamme tilat ovat suunniteltu niin, että koirien hoito on turvallista ja koirilla on mahdollisimman rauhaisat oltavat.

tilat

boxHoitolamme on rakennettu erityisesti haasteellisempien koirien tarpeet huomioiden ja tiloissamme onnistuu ns. vaikeahoitoisempienkin koirien pito. Koiratilojen sisätarhoista on kulku luukkujen kautta omiin ulkotarhoihin, jonka ovea on mahdollista säätää ilman tarhaan menemistä. Ruokinta onnistuu tarvittaessa erillisen ruokintaluukun kautta, jotentilat soveltuvat erinomaisesti myös esim. työkoirille tai ei-niin-sosiaalisille koirille.

JUOKSUTARHA

boxHoitolamaksuun sisältyy mahdollisuus käyttää isompaa ”juoksutustarhaa” missä koira pääsee juoksentelemaan vapaasti, mutta turvallisesti. Juoksutarhaan on mahdollista päästää esim. saman perheen koirat yhdessä ulkoilemaan.

 

muuta

boxKoirien tuontiajat on sovittavissa joustavasti tarpeen mukaan ja olemme avoinna ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.
Tarvittaessa voimme myös auttaa koirien kuljetuksessa, kysy enemmän haku- ja tuontimahdollisuudesta.
Koirahoitolan lisäksi tarjolla myös erilaisia koulutuspalveluita, kysy niistä tarkemmin Esalta.

 

 

 

PIKALINKIT

SPONSORIMME

LINKIT